Stubbfräsning

Har du en stubbe som du vill få bort från din trädgård eller någon annanstans? Då kan vi glatt meddela att vi även erbjuder stubbfräsning på Värmdö som en del i vårt heltäckande utbud av trädtjänster som dessutom består av trädfällning, beskärning och bortforsling.  

Det är alltid en bra idé att ta bort överblivna stubbar. De drar ofta till sig svamp, insekter och andra skadedjur som kan ha en negativ påverkan på resten av din trädgård. För småbarnsföräldrar är det också rekommenderat att inte ha stubbar i trädgården då små barn enkelt kan springa och skada sig på dem när de leker. Samtidigt är stubbfräsning det perfekta sättet att snabbt och effektivt förvandla din trädgård till en mycket trevligare plats. 

Många av våra kunder väljer att anlita oss för trädfällning på Värmdö tillsammans med stubbfräsning och bortforsling av trädet. På så sätt kan vi ge ett suveränt paketpris på alltihop. Det går även utmärkt för privatpersoner att använda RUT-avdraget för stubbfräsning och på så sätt spara 50% på våra redan förmånliga priser. Varmt välkomna!