Om oss

Vi är ett företag som brinner för allt som har att göra med träd och natur. Vi erbjuder en komplett trädservice som inkluderar trädfällning, stubbfräsning och en rad andra trädtjänster. För oss är säkerhet någonting som är väldigt viktigt när vi är ute och jobbar. Självklart kan vi hjälpa dig att använda RUT-avdraget för att spara hela 50% på våra redan väldigt förmånliga priser, vilket gör vår professionella och säkra trädservice extremt prisvärd.

Våra skickliga arborister här på Värmdös Trädfällning har alla försäkringar, behörigheter och många års erfarenhet inom trädbranschen. Vi har arbetat tillsammans under en lång tid och har under åren utvecklat genomtänkta och effektiva arbetsmetoder med mycket fokus på just säkerhet. Något som gör vårt jobb speciellt givande för oss är faktumet att vi bidrar till en bättre omgivning för oss alla och hjälper dig som kund att kunna lägga dina problematiska träd bakom dig en gång för alla.

Vårt främsta mål när du anlitar oss är att du ska bli nöjd och detta är något som vi arbetar hårt för att uppnå. Vi lyssnar noggrant till dina önskemål och hur du vill ha det för att sedan leverera ett resultat som överstiger dina förväntningar. Kontakta oss redan idag och låt oss göra det vi gör bäst, nämligen att fälla svåra träd som andra företag inte vill ta sig an. Oavsett vad du behöver hjälp med när det kommer till träd så kan våra erfarna arborister i Värmdö erbjuda dig en hjälpande hand. Vi tar oss an de absolut svåraste fallen du kan tänka dig utan problem. Detta inkluderar fällning av höga och stora träd, oavsett om de står tätt intill hus, ledningar och vägar eller inte. Med vår avancerade utrustning, långa erfarenhet och otroligt omfattande kunskap finns det inga träd vi inte klarar av.